nedeľa 18. novembra 2012

Ako chodit...na vysokej nohe :-)

Ahojte baby,
síce je už veľa hodí, teda neviem ako pre vás, ale pre mňa áno kedze som do dneska rana toho veľa nenaspala (zažrala som sa do knihy od Evity, ktorú som precitala na "jeden dych" a trvalo mi to do pol 3 rana). Na toto video som pred malou chvilkou natrafila na Facebook-u a chcela som sa s vami on podeliť.


Priznávam, občas mam z opätkami aj ja problém pretože ich nosím malo kedy ale to je skorej len v tom, ze ma celkom skoro z nich zacnu bolieť nohy. Skôr obľubujem športove alebo športovo- elegantne oblečenie, aj keď mamina do mňa veľa krát husti ze mne sa to veľmi nehodí, ja stavím vždy radšej na svoje pohodlie. A keď už, tak radšej preferujem plne platformy alebo topánky na nízkom opätku.
Ide o to, ze keď vidím poniektoré dievcata ako si zabijú na svoje kopyta (nohy) 15cm stekle, chodia v nich ako múmie (ledva zohnú nohy v kolenách a dostupavaju na plochu celej topánky) alebo ako medvedku daj labku a členky im len tak vyvaľuje, len preto, ze je to in, tak sa mi to hnusí, alebo sa idem popucat od smiechu. (Viem nikto nieje dokonaly, ale kus vkusu a sebakrytiky neuskodi, pretoze niektore to fakt prehanaju).
No a ja som si dala nejaký- taky malý zavezok ze sa to naucim. Skorej ale kým mi to nepôjde a nebudem si istá ze ovládam chôdzu na nich, si ich do spoločnosti ani nikde inde nepôjdem.

 ( Tento clanok som citala a tiež vám moze byt napomocny:
http://www.svetove.sk/vysoke-opatky-nic-strasidelne-iba-krasne-zenske/)

Takže babenky mozete sa inspirovat a trenovat!! Verim, ze aspon kus som vám niektorým "pomohla". Budem ale samozrejme rada keď mi do komentárov napisete svoje postrehy, súhlas- nesúhlas alebo dokonca aj zazitky ci trapasy ktoré mate v kombinácii s chodením na opätkoch
Pekný večer sa praje :-)
Ann

4 komentáre:

  1. Na podpätkoch chodím už veľmi dlho a nikdy mi to nerobilo problém, nedávno som si však kúpila čižmy na platforme plus opätok a už sa mi podarilo 2krát padnúť v meste "na držku":) Až som sa musela sama na sebe zasmiať.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslim, ze dost zavisi aj od tvaru podrazky, ked som si poniektore vyskusala, tak som mala problem na nich ustat a nieto este chodit, pritom podpatky mi az taky problem nerobia..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja paradoxne viac padám na nízkych opätkoch ako na vysokých :) mám také ,,baleríny´´ na asi 3 cm podpätku,a v tom sa mi bežne vykrúti noha :) sa vždy poobzerám, či ma veľa ľudí videlo a cupitám dalej :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja s tym problem nemam na nizkych..na vysokych uz ano :-)

      Odstrániť