streda 27. februára 2013

Mensi nakup

Ahojte,
ako sa mate? Ako prezivate krasny slnecny den? (spon u nas je slnecny) Dnes len v kratkosti o mensom nakupe ktory som absolvovala tak povediac z nudy. Bola som v meste na pohovore ale velku sancu tomu nedavam. Islo o poziciu predavacky v obchode zo spodnym pradlom ale co tam bolo dievcat! No proste katastrofa. Ale tak uvidime :-)
No ale spat k nakupu. Stavila som sa v drogerke, pokukala obchody v nakupnom centre a bola sa napapkat v uzastnej palacinkarni.
Ale co budem obkecavat nech sa paci fotka "ulovkov" :-)


Takze, ako prve co som dnes kupila bol modry perletovy lak na nechty. Neviem preco som tuzila po nom. Laka ma ta farba ale uvidim ci mi bude sediet. Tento od Maybelline- Colorama bol v 101 drogerii zlacneny z neviem kolko na 1,29. Konkretne ide o odtien 80.
Ako druhe som si kupila retiazku s priveskom v Gate za 0,98. Viete kolko bola povodna cena? 3,89! No nekup to!!! :-)
Potom som zase zavitala do tej istej drogerii a zaobstarala si Gliss Kur sprej pre dlhsie vlasy so sklonom k stiepeniu. Bol tiez v akcii za 2,50 tak uvidim ci to urobi nejaky zazrak.
Neskor nasledovala po vsemoznych obchodoch s oblecenim bizuteria, s ktorej som odisla z klasickou ciernou celenkou za 1,33. 
No a ako posledna po fajnom obediku nasledovala kupa okuliarov v obchode Grasshoper za 4,40.

Boli ste na nakupoch dnes aj vy? Alebo ste si z mesta odniesli aspon nejaku drobnost? A ak nie, ako travite dnesok?
- Ann ;-)

11 komentárov:

  1. U nas bolo vcera krasne nadherne ale dnes trosku mrzlo:/ pekne si nakupila tak drzim palce nech si s vecami spokojna a aj s robotkou aby ti vysla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je najlepšie nakúpiť za také ceny, potom sa človek teší, že ani veľa neminul :D Ja som si kupovala farbu na vlasy a dostala som 25% zľavu, tak som sa tiež potešila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si farbis vlasy? Ja ze to mas svoju farbu. Ja som sa tiez pozerala po farbach ale nevedela som sa rozhodnut tak som nehala tak :-)

      Odstrániť
    2. Farbím, už ste sa ma viaceré pýtali :) Aj článok som robila o domácom farbení v januári, ale svoju farbu mám skoro rovnakú, no farbenie mi pekne vlasy oživí :)

      Odstrániť
    3. Ja som mala pocit, ze po farbeni som mala vlasy o nieco suchsie. Dakedy som si ale castejsie farbila. Teraz som si v oktobri po asi 2 rokoch a uz si zase dlho nebudem :-)

      Odstrániť
  3. držím palce,nech si vyberú teba :))) a hlavne nech ťa to baví:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasná nákupní kořist. Taky jsem byla provětrat peněženku a oživit šatník...už se chystám na jaro ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super ceny :D dobra kupa :)
    drzim palceky !
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jo jo , dneska som kupila bundičku a dva svetriky, tie iste len v iných farbách :D :D

    http://misszet.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť