štvrtok 7. februára 2013

Za posledne dni...




Ahojte zeny,
dneska som si pre vas urobila fotky toho, co pribudlo do mojho kozmetickeho zivota za posledne dni. Konkretne za pondelok a utorok, kedy som bola v meste.
Prva fotka je vsetkych veci dokopy a potom Vam pridam fotku kazdeho jedneho s mensim popisom :-)

Takze idem na popis konkretnych veci :-)

Ako prve vam ukazem moje nove laky na nechty. Ide o znacku Astor a znacku Essence. Lak znacky Essecne som kupovala klasicky v DM- drogerii bez akej kolvek zlavy v plnej cene ktora netusim aka bola :-). Je to oditen 121 gold fever. Pacil sa mi uz dlhsiu dobu tak teraz som mu uz neodolala :-)

Dalsie dva laky su znacky Astor. Kupovala som ich v obchode ktory sa vola 30-tka..aspon teda u nas. Urcite viete co myslim..ten lacny obchod s kadecim  za lacny peniaz. V zivote by ale nenapadlo, ze tam najdem pri kase kosicek s kopou kozmetiky po 1,39e!! Ak sa cudujete tak verte, ze sama som ostala v soku. Mali tam aj lesky Max factor. Ruze Astor, dokonca aj puder Astor a to vsetko vazne za 1,39!!! Zevraj to maju na skusku a verte, ze keby som mohla brala by som ten kosik cely aj ked by som vsetko nevyuzila! :-) Vybrala som si ale len laky, prvy je Fash`n Studio, odtien 106. Druhy je Lacque DeLuxe odtien 594 VIP Violet. Myslim, ze pri najblizsej navsteve mesta sa tam znova zastavim a kupim viac veci :-) 


Dalej som si v Dm-ku kupila masku na tvar. Je to Balea Face Feuchtigkrits Maske. Ma 2x 8ml a je to hydratacna maska urcena na suchu a normalnu plet. Takze vhodna pre mna kedze moja plet vdaka moju nedostatocnemu pitiu tekutin mierne trpi vysusovanim...snazim sa ale polepsit :-)
Tato maska obsahuje extrakt z morskych rias, aloe vera, avokadovy olej, bisabol, provitamin B5 a vitamn E ktore posobia blahodarne na hladinu vlhkosti pleti. 
Pouzitie je klasicke. V tenkej vrstve aplikovat na tvar ako krem a samozrejme vynechat okolie oci a ust. Po 10-15 minutach zvysky masky zotriet kozmetickymi obruskami bez oplachovania pleti! 
Maska sa ma pouzivat 1- 2 krat tyzdenne a balenie zevraj vystaci na 2 pouzitia. Stala 0,79e.
Ja som ju este neskusala takze uvidim a potom vam napisem :-)





Taaaaak a toto je moje nove pletove tonikum od Essence z rady My Skin. Je to osviezujuce tonikum ktore hydratuje, zmatnuje a zjemnuje plet.
Ma uplne bozsku vonu vdaka lici a modremu hroznu ktore obsahuje. Vytazok z lici intenzivne hydratuje a vytazok z modreho hrozna je bohaty na proteiny a fruktozu.Pouzitie je klasicke- dam si na vatovy tampon a docistujem plet. Samozrejme vynechavam okolie oci a ust.
Kupovala som ju v DM-ku, ma 200ml a stoji 2,59. Ja som si na nu ale uplatnila 25% zlavu takze mi odratali 0,65 eur a teda jej konecna cena bola 1, 94e.







AB Cosmetics- Natural. Je to upokojujuce cistiace pletove mlieko na suchu a citlivu plet. Rozpusta a odstranuje vsetky necistoty a mek-up, pricom udrziava prirodzenu rovnovahu hydratacie pleti. Je urcene na kozdenne cistenie suchej a citlivej pleti.
Obsahuje:
Mandlovy olej- regeneruje a vyzivuje suchu plet.
Provitamin B5- upokojuje, zjemnuje, zvlacnuje plet.
Viaze vlhkost, cim prispieva k vitalizacii pokozky.
Pouzitie je zase klasicke- aplikuje sa na tvar a krk a pomocou vatovych tamponov sa dava dole. Ja mam na to kozmeticku hubku ktoru kupite aj v drogerii, namocim si ju do teplej vody a mlieko s tvare a krku zotriem. Nemusim aspon minat tolko vatovych tamponov! Potom samozrejme docitujeme pletovou vodou alebo tonikom. Kupovala ho mamina takze cenu a kde ho kupila vam neprezradim ale urcite ho dastanete v
ost, cim prispieva k vitalizacii pokozky.


AB Cosmetics- Basic je odlicovacia emulzia na oci. Je jemna a neparfumovana. 
Obsahuje:
Olivovy olej- zvlhcuje a zvlacnuje pokozku v okoli oci.
Extrakt z aloe vera- upokokjujepodrazdenu plet a pomaha udrziavat prirodzenu hydratacnu rovnovahu pokozky.
Pouzitie: 
Nanasame vatovym tamponom na ocne okolie a zlahka zotrieme make-up a riasenku.
Musim povedat, ze tento odlicovac je fakt skvely!!! Miniem nan asi 4 vatove tampony na celkove odlicenie oci a to sa mi asi este pri ziadnom nestalo. Doteraz som pouzivala klasicku indulonu z nechtika tusim koli tomu, ze ma vsetko stipalo. Som stastna, ze moja mamina nasla tento vyrobok a kupila ho :-)
Ako pri odlicovacom mlieku ani tu netusim cenu a miesto kupenia ale viem, ze ma 150ml. Tiez moze stat do 3 eur. Mamina ho tusim kupovala v akcii.


Ebelin- odlakovac. Je z DM-ka a som nim fakt nadsena. Je to odlakovac s davkovacom na ktory si date vatovy tampon zatisnete a ono vam to ten tampon namoci. Je to odlakovac bez acetonu s biotinom a arganovym olejom. Priznam, kupila som ho nielen koli dobre cene (aspon si myslim) ale aj koli tomu davkovacu a celkovemu obalu. Az doma som zistila dalsi bonus tohoto produktu. Ma prekrasnu vonu. Jasne, ze vonia aj klasicky ako odlakovac ale to strasne rychlo vyprcha a citit len prijemnu vonu. Ked som ho po prichode domov skusila vonala som si este prsty asi pol hodinu. Nevedela som sa tej voni nabazit! 
Jeho obsah je 125ml a platila som zan 1,19eur co si myslim, ze je fakt dobra cena. 
Paci sa mi na tom aj to, ze obal je znovu pouzitelny. :-)






Taaaak a toto je moja nova pinzeta :-) Som nou nadsena. Stala 30 centov tak preco si ju nekupit? Uz len koli tym kvietkom ktore ma po sebe!!!
Kupila som ju v obchode vsetko za 30 tak ako aj laky na nechty.









No a na fotke mozete vidiet este v modrej krabicke moje nove zrkadielko. Je to klasicke zrkadlo na stojan ktore ma klasicku ale aj zvacsovaciu stranu. Kupila som ho u cinanov za 1,80 eur. 

Takze to je asi tak vsetko co pribudlo do mojej zbierky :-) 
A co ste si za posledne dni kupili vy, a tesite sa s toho?

Chcem sa vam este podakovat za to, ze navstevujete moj blog :-) Pocet navstev presiahol cislo 1000...pomaly sa uz blizime ku 1100 s coho mam velku radost :-) Takze dakujem a zaroven dufam, ze to cislo bude postupne omnoho vyssie :-)
Tesim sa aj na vase komentare.

Pekny den, Ann ;-)

14 komentárov:

  1. Pěkné věcičky :)Taky jsem tento týden utrácela :D

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred chvilou som si docitala tvoj clanok o Beauty blenderi :-) je to dalsia vec za ktoru chcem/ a aj utratim peniaze :-) Dufam, ze aj v slovenskom H&M to budu mat.

      Odstrániť
  2. ten odlicovac som kedysi pouzivala.ale uz pouzivam len odlicovac od avonu. ten mi este viac vyhovuje. inak celkovo mi stacia na odlicenie oci 2 tampony.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som po nom asi nesiahla ale ked uz mi ho doniesla mamina tak preco nevyuzit :-) Ja som potrebovala praveze aj zo 6 tamponov. Raz som mala taky odlicovac dokonca tusim od Ziaja a tym nesla riasenka vobec dole. Mavala som pravidelne az bordove ci z neho.

      Odstrániť
  3. Paci sa mi ten essence lacik nedavnosom ho videla na nejakom blogu, a tie astor sa za tu cenu fakt oplatili

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiez, a mam same tmave laky tak tento aspon rozjasni zbierku :-) A veru, ze tie Astor sa oplatili. Ved tie vacsi, fialovy stoji na internete cez 6 eur! Nabuduce ked budem v meste zase zajdem do toho obchodu.

      Odstrániť
  4. Ani, prosím ťa, kde je ten obchod? (v BB?)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som bola pred mesiacom v Anglicku a tam mali obchod Poundland kde mali všetko za libru a našla som tam aj také značky ako Rimmel, Astor, Maybelline a kopec lacnejších značiek z drogérie a každý kus len za libru. Rúže rimmel boli v balení po 3 . :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten obchod poznam aj ja :-) Kupovala som tam kostym Santa Clausa a kadeco. Doteraz mam s toho obchodu kefu na vlasy za libru a to je tomu uz vyse 2 rokov!!!!

      Odstrániť
    2. V Amerike sú tiež obchody tzv. dolarstore, ale nič dobrého v nich nieje tovar je z blízkeho východu. Raz som si tam kúpila Bioré a Nivea krém a vyhádzala som sa z nich . To pretože som lakomá a videla som niečo za dolár tak som to hneď musela kúpiť :))

      Odstrániť
    3. O prvej znacke som este nepocula ale kto by povedal, ze Nivea ti poskodi na let tak, ze sa vyhadzes. Aj ked stoji dolar alebo dva. Je to proste Nivea. Ale tak ako su kabelky a ine veci "fake" tak asi aj kremy v takychto obchodoch :-)

      Odstrániť
    4. Je to o tom, že v krajinách blízkeho východu vyrábajú tieto veci z iných ingrediencií. napr na slovensku obyčajná bieliaca zubná pasta nebieli tak ako tá istá značka v amerike . Pretože v amerike je povolený viacpercentný peroxid a v EU nie tak tam dávajú iný ako v EU . A ja mám dosť citlivú pokožku a tažko si zvyká na niečo nové.

      Odstrániť
    5. To ano ale aj tak by som nepovedala, ze prave pri nivei bude az tak velky rozdiel. Ale mas pravdu v tom, ze to zalezi aj na pokozke. Ja nastatstie taky problem nemam, ale nesnazim sa to ani riskovat. Akonahle sa mi zda plet ina po dakom kreme, prestavam ho v tu sekundu pouzivat.

      Odstrániť