utorok 12. februára 2013

(Ne)dokonala Riri...

Ahojte baby,
dneska rano som objavila novy klip od Rihanny. Pesnicka je pekny a klip aj napriek tomu, ze je v nom naha vobec neposobi vulgarne. Aspon teda na mna nie.
Paci sa mi najviac, ze neni prelicena a neviem aka. Pride mi ako uplne jednoducha...ona vlastne aj v skutocnosti taka je, nebyt vsetkych kadernikov, maskerov a tych ludi ktory ju vzdy a vsade vedia kvalitne vyretusovat.
O jej ale prirodzenej krase sa neda pochybovat...tak ako o krase kazdej z nas, nie? ;-)
Dokonca mozem apelovat na dievcata ktore su stale v tom, ze hviezdy showbiznisu su stale dokonale..dokonca aj ked sa rano zobudia. Rihanne totizto v tomto klipe na zaciatku vydno aj rozsirene pory :-). Viete, som kozmeticka a toto je choroba z povolania :-D

Ale tu uz je spominany skvely klip k este skvelejsej pesnicke 


Co hovorite na Rihannu? Mate ju radi alebo nie? A ako sa vam pozdava jej novy klip a pesnicka?
Inak aj na odovzdavani Grammy bola fakt krasna!!
Pekny zvysok dna dievcata :-)

8 komentárov:

  1. No teraz neviem, či sa tešiť, že aj celebrity majú rozšírené póry alebo plakať, že keď sa ich nezbavili oni, tak ja už duplom nie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kati strasne si ma rozosmiala teraz :-) A ci sa tesim z rosirenych porov neviem...ale tesit sa aspon s toho, ze niesu dokonale neni na skodu ;-)

      Odstrániť
  2. Tak jsem se zaměřila na ty póry a nic neviděla :D Hold odborník se pozná, no :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já Rihannu můžu, ale není to moje nejoblíbenější zpěvačka, to rozhodně ne.. ale písničky má dobré .. přítel jí kritizuje za to, že má skoro na každou novou klip, ale mě to přijde spíš jako přednost ... A moc pěkně jsi to napsala... každá z nás je krásná a nejlepší je, když vám váš přítel dává pocit, že jste stejně krásná nenalíčená, jako když jste nalíčená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je krasne, ked ta priatel ma rad taku aka si. Ten moj dokonca somre ked niekam mame ist a ja sa zacnem licit. Zevraj naco! A najradsej ma ma, ked som v teplakoch, vytahanom tricku a s vlasmi v cope bez akehokolvek make-upu alebo rano ked vstanem opuchnuta so zalepenymi ocami :D

      Odstrániť
  4. Aj ja som si všimla jej rozšírené póry, ale vôbec to neberiem ako niejakú chybu. Veď jej to na kráse neubralo ... a určite nikomu neprekáža keď sú póry čisté, horšie by bolo keby ich mala zanesené .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim s tebou :-) Neni to zidna "chyba"..to len niektore dievcata alebo vseobecne ludia, si myslia, ze ano :-/

      Odstrániť