piatok 8. februára 2013

Dnesok...cize 8.2.2013

Ahoj vsetkym,
aky mate dneska den? Co ste robili alebo sa chystate robit? Idete niekam zurovat alebo sediet doma pri telke?
Ja mam dneska divny den. Rano som sa zobudila s tym ze je len nejaka streda alebo stvrtok a on uz je piatok . Az mi tento tyzden rychlo ubehol. To by bolo fajn..keby ma nebolela hlava a uz neviem co s nou. Dneska zacal predaj listkov na koncert Beyonce...samozrejme, ze je to nejaky ten o*eb a k listkom som sa dostala. Tusim su k dostaniu uz len listky za 140 eur a to je fakt dost. Rozculilo ma, ked som zistila, ze v Zabrege ci kde ide byt tiez jej koncert a najlacnejsi listok stoji 29e, u nas je najlacnejsi (bol) za 69e!!! Staci vam pre porovnanie? Ostala som sklamana spolu zo sesternicou ale napisala mi, ze skusi pozmurkat na nejake svojho kamarata tak som zvedava. Ak by sa jej to podarilo tak sa mi splni jeden z mojich snov :-)
Takze uz musim len dufat.
S mojim chlapom som volala len 5 minut (nech zije skype!!) pretoze utekal pracovat takze na nalade mi to nepridalo a momentalne sledujem Simpsonovcov a jem cestovinovy salat s tuniakom. (vid. fotka) :-)
Vybehla som si aj medzicasom do obchodu po novu Evu a Emmu...neviem preco, vzdy si kupujem obe. Obcas k tomu aj Elle. Avsak teraz mam doma Madam Evu. Je v nej knizka od Evity ktoru milujem takze vecer mi sprijemnuje knizka.
Asi pri prilezitosti Valentina je knizka aj v Emme od Tatiany Cuperkovej pod nazvom (Ne)Zdrava laska. Najprv ale musim precitat jednu a potom druhu. Kazdopadne mam o vikend postarane :-).
Este sa mam stretnut s babami na caji. Uvidim ich pod dlhej dobe a najviac sa tesim na kamaratku ktorej sa krasne zvacsuje brusko kazdym tyzdnom. Naposledy som ju videla na jej svadbe ked bola tusim na zaciatku 4 mesiaca. Teraz je v 7 mesiaci :-) 

A nedele? Klasicky sa zobudim, naranajkujem, pozriem telku, naobedujem, potom karty pri starkej a vecer uz len telka a postielka :-)





Nieco na vikendove citanie... :-)





Nieco na sladke potesenie :-)






To co prave papam.. (cestoviny + tuniak)






Moje bohuzial kratke nechty s trosku oskrenymi spickami...








Moj hair bun :-) Aspon myslim, ze sa to tak vola
Uzite si piatok a cely vikend...Ann :-)

11 komentárov:

  1. U nás bude long weekend takže som hľadala niečo kam by sme mohli ísť, ale všade je sneh okrem nášho mesta tak budeme doma :) Kde je tvoj priateľ, že s ním tráviš málo času ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja uz chcem nieco bez snehu :-) A priatel je momentalne v Nemecku a pride o nejake 3 tyzdne. A po mesiaci zase naspet takze tak :-/

      Odstrániť
  2. no ja tento víkend zostávam doma aj ked som chcela osláviť koniec skúškového(konečne!) ale mam polku tvare zalepenu obväzom či čo je to...:D takže čo budem strašiť po meste...:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. iii a co sa ti stalo????? to ma mrzi ale urcite sa to da oslavit aj dodatocne vsak? :-)

      Odstrániť
  3. Máme toho veľa spoločného ako pozerám, lebo tiež takto niekedy vyzerá môj deň :) Cestoviny s tuniakom milujem, niečo sladké musí byť, a čítanie Evy a Emmy je pravidelná záležitosť :) Ani som nevedela, že už vyšlo nové číslo :)


    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika ja som to tiez netusila...tento krat som na ne uplne zabudla. Vdaka FB som ale uvidila fotku novej titulky tak som si isla rovno po oba casopisy :-)

      Odstrániť
  4. nice photos .
    follow back, if you like ')

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Milá Ann,
    děkuju Ti za návštěvu a komentář :)) Koukám, že tady máš samý dobrůtky (jak na tuňáku tak na kávenkách docela ujíždím)) a Emmu i Evu občas ukradnu sestře, když se jí válí na stole :)
    Hezký zbytek dne :)*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oh, kávenky...to je moje. :) Moc pěkný článek!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. drdol je velmi pekny, a tie cestoviny mnamky :D

    OdpovedaťOdstrániť