pondelok 29. októbra 2012

Timotei- Nechajte svoje vlasy rozkvitnut do krasy

Ahojte baby :-),
dneska som sa rozhodla, ze vam napisem co-to o novej rade samponov a kondicionerov znacky Timotei s obsahom vytazku z ruze jericha, konkretne pre brunety. Takze ide o novu radu znacky Timotei ktora obsahuje uz spominany vytazok z ruze jericha. Ide o rastlinu ktora pochadza zo strednej Ameriky a juhu severnej Ameriky. Da sa kupit aj u nas a predava sa v suchom stave a podla recenzii na jednej stranke nema prilis prijemnu vonu. Heslom tejto rady je: 100% krasa bez parabenov!!! Parabeny su skodlive chemicke latky (soli) ktore sa najcastejsie vyuzivaju v kozmetickom priemysle. Sú súčasťou hlavne deodorantov a antiperspirantov, ale tiež krémov, telových mliek, šampónov, sprchovacích gélov, telových olejov, parfumov, rúžov atď.V poslednej dobe by sa akoby vrece roztrhlo s clankami co obsahuje a neobsahuje parabeny a vsetci chcu ist prirodnou cestou. V dnesnej dobe ale uz tolko veci obsahuje vsemozne skodlive latky, ze uz nemame ani sancu sa tomu vyhnut a preto je vela krat zbytocne si tym lamat hlavu. A povedzme si pravdu, obcas to bez tej chemie nejde.
Vratim sa ale spat k mojmu samponu a kondicioneru. Ako som spominala ide konkretne o radu pod nazvom Nadherna bruneta.


Tieto dva vyrobky urcene na tmave vlasy su obohatene o prirodne vytazky z heny ktora zvyraznuje tmavo hnede odtiene vlasov a zanechava ich pekne leskle. Maju strasne prijemnu vonu ktoru neviem charakterizovat a sampon navyse obsahuje trblietky zlatej farby ktore mozete vidiet aj na tejto fotke:

                                                   (sampon nalavo, kondicioner napravo)
 
A co bolo rozhodujuce pri nakupe tychto vyrobkou? Spominana nadherna vona a samozrejme aj cena ktora bola v Tescu za sampon (400ml) cca 1,80e a kondicioner (200ml) cca 1,75e presne si uz nepametam lebo to bola akcia a kupovala som ich asi pred 2 tyzdnami :-) Skoro som este zabudla napisat tez dost podstatnu vec a tou je ze obal tychto vyrobkov je uplne recyklovatelny a obsahuje o 7% menej plastu nez predchadzajuci obal tychto vyrobkov.

Ak mate s nimi nejaku skusennost, ci uz pozitivnu alebo negativnu kludne mi ju napiste, ja budem len rada :-)
Pekny zasnezeny den Vam prajem,
Vasa Ann. :-D

2 komentáre: