utorok 29. januára 2013

L`oreal Paris...Volume million lashes excess

 Ahojte baby,

pre dnesok som sa rozhodla predstavit Vam moju new spiralku znacky L`oreal. Dostala som ju este pod stromcek. Priznam, bola som zvyknuta na riasenku od inej znacky s inou stetinkou takze bola pre mna toto nejaka taka skuska.
Chcela som vam sem napisat aj daky ten oficialny popis ale jedine, com som sa docitala je, ze ma zvacsit objem kazdej jednej riasy 3x a bohato ju obali po celej dlzke.
A moj pocit? Ten prvy bol, ze som bola nadsena z jej obalu...cerveno-zlata kombinacia vo mne evokuje nieco zenske a luxusne. Ale to je len ten moj pocit :-)
Ked som ju odbalila a otvorila nevedela som ci sa tesim alebo nie. Ma gumenu kefku zo stredne dlhymi stetinami ktore su ku koncu kefky uzsie takze sa lahko dostane aj do kutika oka. Maskaru s takouto kefkou som uz mala ale kazda je predsa len ina...preto asi tie pochybnosti.
Co sa mi este na nej paci je to, ze ma tvarovane hrdlo vnutri a po vytiahnuti kefky neni na nej prehnane mnozstvo tej naplni.
Noooo a po jej naneseni???? Jednym slovom UZASNA!!! Neopadava ani po celom dni, je fakt cierna, takze nechyta ziadne sedaste tony po urcitej dobe a pekne riasy vytoci a predlzi.

Prikladam fotky maskary aj mojich rias pred a po naneseni maskary ( samozrejme som sa s nimi az tak nebabrala ako ked niekam idem a nemam ani upravene obocie ani make-up takze dufam, ze vam to nebude vadit) :-)











10 komentárov:

  1. Vyzera fajne, ja som mala tu klasicku v ciernom obale no nebola som spokojna. Tato gumenna kefka by mi vsak mohla sadnut viac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z nej velmi milo prekvapena. Bola som zvyknuta na tie vacsie, hunatejsie kefky a mala som pocit, ze len tie mi vedia tak predlzit a zhustit mihalnice ale uz viem, ze som sa mylila :-)

      Odstrániť
  2. gumené kefky mám rada, vždy pekne rozčešú riasy a mám pravdu ten obal vyzerá luxusne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala spiralu s takou kefkou ale nebola dobra ako je tato. :-)

      Odstrániť
  3. tohle je jedna z mých nejoblíbenějších ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Thanks for the tips! I visit you blog regulary it is fantastic!
    kisses
    http://www.blogpersonalstyle.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Thank you! I am happy to follow my blog. :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. máš neskutočné riasy aj bez špirály :) Závidím

    OdpovedaťOdstrániť