nedeľa 27. januára 2013

Gosh, Gosh, Gosh a este raz... Gosh :-)

Ahojte vsetci,
dneska som si pre vas pripravila recenziu na 2 nove produkty v zbierke znacky Gosh a zaroven mam pre vas aj ukazku co ta moja zbierka obsahuje...takze, ideme na to :-)

Recenzia:
Gosh, Velvet Touch Foundation Primer...
Je to podklad pod kazdy make-up a sluzi na vyplnenie mimickych vrasok a porov. Je priehladny a po naneseni mate pocit takej zamatovej pleti. Ked som sa s nim prvy krat stretla v podobe vzorky bolo som v soku. Predtym som nikdy nic take nepoznala a po veeeelmi dlhom vahani som sa rozhodla ze si ho zabezpecim. Aplikuje sa na cistu plet, po naneseni denneho kremu. Samozrejme je bez parfumacii, konzervacnych latok a obsahuje aloe vera. Ja som s nim spokojna a odporucam dievcatam ktore maju problemy bud s mimickymi vraskami (ja mam asi dve alebo tri velke cez cele celo) alebo vyraznymi pormi ( neviem ci som to spravne vysklonovala).
Balenie ma 30ml, aplikuje sa cez pumpicku a myslim, ze staci (spon mne ano) ked si vytlacite na chrbat ruky iba jeden krat.
Cena vo Fann parfumerii je tusim 17 eur.

 


Pressed Powder- tuhy puder
Druhy produkt dnesnej recenzie je tuhy puder tejto znacky. Priznavam do teraz som pouzivala puder znacky Max Factor a preco som prave siahla po tomto pudry sama neviem. Mozem ale povedat, ze som s nim spokojna. Bala som sa ako to bude vyzerat kedze pouzivat make-up znacky Max Factor ale myslim, ze moj strach bol zbytocny. Je to zmatnujuci puder a musim povedat, ze tuto ulohu splna na 100%. Aspon teda na mojej pleti :-). Musim povedat, ze aj po cca 6 hodinovom behani po nakupnom centre v teple som sa nemusela prepudrovat.
Ja ho mam v odtieni 01 Golden Honey, je to 10g balenie a ja som ho kupovala v parfumerii Fann kde stoji  do 14 eur.
Takou zaujimavostou ktoru vam mozem napisat je, ze na oficialnej stranky tejto znacky som sa docitala, ze ide o puder ktory obsahuje synteticky upraveny zraloci olej, vadaka ktoremu plet ziska matny vzhlad.



A tu je spominana zbierka :-) 


Pekny den dievcata ;-)
Vasa Ann

7 komentárov:

  1. Peknucka zbierka Ann :) najviac sa mi samozrejme pacia lesky! N puder sa chystam aj ja, ale kym miniem zasoby, tak to este nejaky ten cas potrva... A co su prosim ta tie mini balenia uplne vpravo??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neli to sedo-strieborne je vysuvaci ruz cervenej farby a vedla toho je ceruzka na pery ale uz je mala preto to vyzera divne :-)

      Odstrániť
  2. počkám na nejakú akciu a zaobstarám si podklad aj ja... Mimochodom, nemohla by si pozrieť na zloženie, či obsahuje parabény? Vďaka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lenka, normalne stoji ten podklad 18,50€ teraz je vsak v zlave, do konca februara za 13,88€ :)

      Odstrániť
    2. Neli dakuje, ze si pomohla Lenke v mojej nepritomnosti a opravuje tu cenu, ze stal povodne 18,50 :-) ja som si uz cenu nepametala ale myslim ze za 13,88 je velmi dobra cena. Vsetky podklady by mali byt teraz v zlave ak si dobre pametam. A Leni parabeny by obsahovat nemal.

      Odstrániť