pondelok 21. januára 2013

Gabriella Salvete make-up - recenzia

  Ahojte zeny
ako ste sa mali pocas vsetkych tych sviatkov? Ja sa priznavam, ze keby mali trvat este niekolko dni, neviem ci by som si mala co obliect :-D Dalsia vec ktoru si priznam je tam, ze som aj prilis zanedbavala tento blog ale chapte ma... byt so svojim chlapom od 22. decembra nonstop, to sa musi vyuzit.
Teraz ale k podstate veci. Vlastne sa to da nazvat aj minulorocnym restom. Ide o to, ze na jednom blogu som asi v novembri alebo oktobri (fakt neviem kedy) natrafila na GW. Vyhra bola celkom lakava a to odskusanie make-upu Gabriella Salvete- hydratacny alebo zmatnujuci- podla vlastneho vyberu. No ja som sa zapojila, zvolila hydratacny- odtien 02 soft beige a dobra sprava bola, ze som aj vyhrala. Cakala som nan dost dlho ale dockala som sa :-)

Popis na letaciku:
Novy neobycajne lahky hydratacny make-up, ktory obsahuje jemne pigmenty a tie, zakryju aj male nedostatky.Vasa plet tak bude zjednotena a vdaka vysokemu obsahu vody hydratovana a svieza po cely den. Make-up je vhodny pre vsetky typy pleti.

Podla mojej skusennosti mozem v klude pisat, ze to co slubuju tento make-up aj splna. Myslim si, ze je fakt uzastne lahky aj na pleti a ma dobru kryciu schopnost. Ja som sa sekla v odtieni ale tesim sa ked zhnednem a budem ho pouzivat. Jedine s cim nesuhlasim je, ze nemoze byt na vsetky typy pleti. Na mastnu plet si myslim, ze by bol vhodnejsi zmatnujuci od tejto znacky. Aaaaa vadi mi na nom to, ze kedze je riedky vyteka do vrchnacika a musim si davat pozor aby som sa nim neobkycla :-)
Ma 30 ml a na ceskych strankach sa pohybuje cena okolo 125 CZK takze cca 5 EUR. Myslim, ze tuto znacku maju v 101 drogerii tak ak mate zaujem skuste sa pozriet tam :-)

Ja vam prajem pekny zvysok dna a tesim sa na vas pri mojom najblizsom prispevku :-P
Vasa Ann

4 komentáre:

  1. Z tejto znacky som dodnes nic nemala, v podstate ma to ani nelaka :) a vitaj spat :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som o znacke pocula ale nicim ma nikdy nezaujala a asi ani po make-upe by som nesiahla ale myslim si, ze na jar bude vhodny na pouzivanie :-) A dakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku GS jsem nikdy moc nemusela a o tomto make-upu jsem neslyšela a jelikož mám mastnou pleť tak ti děkuji za recenzi, protože vím, že po něm sahat nemám :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada ak som pomohla :-) Na mastnejsiu plet by som pouzila skorej ten zmatnujuci kedze hydratacny podporuje plet v premastovani.

      Odstrániť