pondelok 24. decembra 2012

Sviatkovanie...

Ahojte dievcence,
dneska to nebude ziadna recenzia ani nic podobne. Kedze je cas Vianoc a urcite v kazdej jednej domacnosti to uz vsetko krasne rozvoniava. Ta nasa samozrejme neni ziadnou vynimkou. Od rana vsetci pomahame, pracujeme, oddychujeme pred telkou a podobne. Mna dneska este mila povinnost a to je balenie darcekov. Najviac sa ale tesim na rozbalovanie tych ktore balili moji rodicia :-). Je dokonca jeden s ktorym si nelamali ani hlavu a nehali ho nezabaleny pod stromcekom....Je to moj kozmeticky kufrik!!!!! Tesim sa ked si doneho budem ukaladat vsetku tu kozmetiku.
Rychlo som odfotila aj stromcek spolu s darcekmi, takze vam sem hadzem jednu fotku :-)
A v neposlednom rade Vam zeny moje chcem zazelat krasne sviatky plne pohody, radosti, s kopou darcekov a este vacsou kopou skveleho jedla :-)
Uzite si dnesny den.
Vasa Ann :-)

7 komentárov:

  1. Krasne vianoce aj tebe Anka ;) ajja mam fialovy kufrik :) tesim sa potom na foto ked si tam uz vsetko ppukladas :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neli dakujem krasne za prianie :-) Prepac, ze az teraz ale nebolo kedy.

      Odstrániť
    2. aj ja ho mám v tejto farbe :) a tiež som našla nezabalený pod stromčekom, z diaľky kričal :D

      Odstrániť
    3. ja som ho nasla den pred...rodicia ho mali v splani len tak polozeny :-)

      Odstrániť
  2. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovedaťOdstrániť