utorok 18. decembra 2012

Co som teda vyhrala...

Ahojte baby,
prepacte moju necinnost na mojom blogu ale bohuzial mi prestal fungovat notebook a mala som aj zdravotne problemy (zase raz). Dneska vam chcem ale ukazat veci ktore som vyhrala asi pred 3-4 tyzdnami v Giveawey na tomto blogu: http://modaskk.blogspot.sk/. Dievcatam este raz velmi pekne dakujem, ze ma vyzrebovali a este raz dakujem aj za balicek ktory mi robi neskutocnu radost.
Obsah balicka bol viac nez zaujimavy, hravy a dievcensky. Ked mi to ocino vybral zo schranky a doniesol strasne som sa tesila..az tak velmi, ze som nechcela obalku ani len otvorit. Ked som si balicek pozrela uz z von, tak som sa na prvy pohlad zalubila do nalepky Hello Kitty na ktorej bola na pisana moja adresa. Priznavam, niesom obdivovatelka tajto milej ruzovej macicky ale bolo to strasne zlate.
Po asi 3 minutovom obdivovani som otvorila obalku v ktorej bola kazda jedna cast vyhry starostlivo zabalena aby sa neposkodila. Vsetko som si vybrala von a pustila som sa do rozbalovania.
Myslim, ze viac vam k tomu pisat nemusim pretoze by som opakovala stale dokola len slovicka typu ako som sa s kazdej veci postupne tesila :-) Takze vam pridavam fotky co balicek obsahoval.

Spominana obalka :-)
 Nalepka Hello Kitty s mojou adresou ktoru som samozrejme upravila :-)
 Tento odkaz som si nasla v balicku a odpovedam len...samozrejme, ze vyhra potesila :-D
 Obsah balicka ale bohuzial hore nohami..(neviem preco mi to otocilo )
 Krasne detsko-dievcenske zalozky. Prvu z nich dostal priatel (konkretne tu bielu) s odkazom, ze mi ma po mojej mamine poslat 10e :-). Samozrejme ma zdrbkal, ze cakal aspon odkaz, ze ho lubim :-). Ale to on vie si myslim aj bez toho aby som mu to pisala :-P
 Konjac spongia na cistenie pleti zo zelenym cajom. Vlastnila som v minulosti nieco podobne ale boli hubky na odlicovanie v tvare vatovych tamponikov ale o nieco vacsie. Pouzivaju sa napr. v kozmetickych salonoch. Je to skvela vec!
 Vonne vosky Yankee Candle...priznavam citala som o nich vela krat ale ziadne sviecky ani vonne vosky som od nich nevlastnila. Teraz uz ale ano a rovno 2 kusy. Nadherne vonaju a zapalujem si ich kazdy den. Doma mame dve vonne lampicky a obe su obsadene tymito nadhernymi vonami :-).
 Organicky balzam Figs&Rouge s vonou Rambling Rose. Je to cisto prirodny balzam s peknou vonou ale este chutnejsim obalom. No uznajte same...mala ruzovucka plechova dozicka, vhodna do kazdej kabelky :-)
 Aaaaach...iba tolko :-) Ale nie! Velmi ma tesi tento lak ktory dievcata zahrnuli do svojej sutaze, pretoze laky znacky Pupa oblubujem ale bohuzial dostanem sa k nim raz za uhorsky rok...aj ten je asi castejsie :-( Kedze byvam nedaleko BB mam tu velku nevyhodu, ze predajna Pupa tu nikde neni. Zistovala som si uz aj cez ich Fb stranku, ci sa nahodou nechystaju otvorit predajnu aj niekde tu alebo spravit aspon e-shop ale odpovede boli bohuzial zaporne co ma sklamalo. Ale verim, ze moja zbierka sa jedneho dna rozrastie o tuto znacku :-) Tusim je to odtien N 250.
 No a na zaver tento pekny nahrdelnik. Priznavam, ja retiazky ani nahrdelniky nenosim ale ako tak sledujem trendy, tak momentalne ficia nahrdelniky tohoto typu takze sa asi prisposobim a zaobstaram si ich viac :-)

Tolko k dnesnemu prispevku o vyhre ktoru som ziskala  :-)
Pekny den zelam
Ann :oD

6 komentárov:

  1. Wow, that necklace is gorgeous! You have such a sweet blog! :)<3

    From Finland, with <3,
    curiousnoora.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fúúú, pekná výhra:)
    tie záložky sú naj:)
    budem rada, keď sa prídeš pozrieť:)↓

    + práve u mňa prebieha aj giveaway, tak sa môžem zapojiť a skúsiť šťastie:)

    nati

    OdpovedaťOdstrániť